Rövid parókák
Szalonunkban kizárólag minőségi parókák kínálatával várjuk Önt.

Az általunk forgalmazott parókák minősége garantálja, hogy tartósak, egész napos használat esetén is tökéletes komfortérzetet biztosítanak és viselése a kívülállók számára észrevétlen marad.

Finom anyagú belső kialakításuknak és az állítható pántoknak köszönhetően viseletük minden fejméret esetén kényelmes és biztonságos.

Az árakban megmutatkozik a belső kidolgozásuk módja, finomsága. Természetesebbek, a valódi hajhoz jobban hasonlítanak a nagyobb felületű, fejbőr hatású tüll anyagból vagy a kézi csomózással készült luxus hajviseletek.

Amennyiben megtetszett Önnek valamely modell, megrendelheti a kiválasztott színben telefonon vagy e-mailen.

Első parókavásárláskor azonban mindig javasoljuk a személyes próbálást, ezért a legnagyobb minőségi árukészlettel állunk rendelkezésükre.

Igény esetén Budapest területén házhoz megyünk.

Oldalunkon bemutatott modellek csak ízelítő kínálatunkból.

Látogasson el szalonunkba, ahol még szélesebb választékkal állunk rendelkezésükre, valamint tapasztalt munkatársaink türelemmel és diszkrécióval segítenek Önnek kiválasztani az egyéniségének megfelelő parókát.

……….……………………………………………………………….……………………
                                   Kemoterápiás kezelésben résztvevőknek ajánljuk egyedi szolgáltatásainkat:

Orvosi vény bemutatása esetén minden paróka árából kedvezményt biztosítunk!                                                (az OEP csak néhány – kizárólag a GYSE listán szereplő  – terméket támogat)
A kezelés megkezdése előtt kiválasztott vagy megrendelt parókát készleten tartjuk az Ön számára. Így szükség esetén bármikor azonnal elvihető! Amennyiben még sem lesz hajvesztése, úgy kötelezettség és időkorlát nélkül elállhat a vásárlástól!

Bővebb információkért keressen minket!